Elämänilo -paitasetit

100,00  sis alv

Hakusessa helppo villapaita ohje? Toteuta villapaitaunelmasi Elämänilo -paitasetillä, jossa on mukana helppo neuleohje villapaitaan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Elämänilo -paitasetit sisältävät 500g moniväristä lankaa sekä neuleohjeen o ja v kaula-aukkoiseen paitaan. Lanka on superpehmeää superwash Lempo -merinoa, joka on värjätty ekologisilla happoväreillä, joissa ei ole raskametalleja. Merino on aran -vahvuista, puikkosuositus käsialan mukaan 3,5-5, juoksevuus 18s, 24krs 10x10cm.

Elämänilo -paitasetit ovt täysin uniikkeja. Yhden paidan langat värjätään kerralla intuitiivisesti, eikä väriyhdistelmiä toisteta.

Paitasetin langat värjätään kerralla ja niissä on jonkin verran vaihtelua, joten suosittelen kahden vyyhdin raidoittamista koko paidan matkalle, jotta lopputuloksesta tulee tasainen. Raidottamisen ohje on mukana paitapaketissa.

Lempo -merinolangat ovat mulesing vapaata superwash -merinoa, jotka on värjätty käsin pienvärjäämössäni susien mailla ekologisilla happoväreillä, jotka eivät sisällä lainkaan raskasmetalleja. Näin säästämme luontoa ja suojaamme terveyttämme.

 

Lisätiedot

Väri

Veden värit, Iltakajo, Auringonsäteet, Purkkapinkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elämänilo -paitasetit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *