Karjalaisneuleita -neulekirja

29,00  sis alv

Tervetuloa neulomaan kotimaisia kuviota niin perinteiseen malliin kuin tuoreella twistillä!

ILMAN POSTIKULUJA 30.4. saakka. Valitse tilaustavaksi ‘Nouto’

 

 

 

Kuvaus

Karjalaisneuleita neulekirja kuljettaa sinut matkalle juurille, perinteisiin ja myös nykyisiin karjalaismaisemiin.

Intohimoinen neuloja ja juureva neulesuunnittelija Minna Hele on suunnannut juurilleen karjalaiseen perinteeseen ja tuonut menneiden aikojen käspaikat, kansallismaiseman ja kudontakuviot kaikkien ihailtaviksi, moderneiksi käyttöneuleiksi.

Karjalaisneuleita neulekirjassa suomalainen perinnekuvio kohtaa suositun islantilaisen villan sekä pehmeän merinon muodostaen harmonisen kokonaisuuden ja kestävän käyttövaatteen.

Kirjasta löytyy neuleita koko perheelle, miesten lasten ja naisten neuleita sekä asusteita. Miltä kuulostaa miesten samanlaiset Soturipaidat vauvasta vaariin? Sisarusparvea suojelevat Kukkilintu-paidat? Pariskunnalle tuulipukujen sijaan Punapoiminta-neuleet?

Kirjasta löydät niin Kansallisaarre-kirjoneuleen aloittelijalle, kuin konkarineulojaakin haastavan Raanuraglanin.

Ohjeet sopivat neulomistaipaleensa eri vaiheissa oleville ihmisille ja kattavat ohjeet auttavat kehittymään myös neulomisessa seuraavalle tasolle.

Taiteen maisteri Minna Hele on neulonut koko ikänsä. Intohimoinen suhtautuminen perinnekäsitöihin on kulkenut hänen sukunsa naisilla jo sukupolvien ajan ja Hele haluaa neulesuunnittelijana tuoda näkyväksi suomalaista perinnettä suositussa neulomisen muodossa.

 

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 25 × 35 × 3 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Karjalaisneuleita -neulekirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *