Kevätsukat

25,00  sis alv

Nämä kevätsukat neulot superpehmeästä fingeringvahvuisesta merino-jakki -laangasta, joka on rakkaudella käsin värjätty juuri tähän projektiin.

Kuvaus

Nämä kevätsukat neulot superpehmeästä fingeringvahvuisesta merino-jakki -laangasta, joka on rakkaudella käsin värjätty juuri tähän projektiin.

Nämä ihanat kukkasukat ovat sopivan ohkaiset alkukesän keleille ja pehmoiset kuin kesänurmi. Sukissa on helppo, toistuva kirjoneule, joka onnistuu lyhyiden langanjuoksujen ja kahden värin ansiosta myös aloittelijalta.

Valmiit sukat tai setti ovat loistava lahja lapsettomien lauantaille tai äitienpäivään, kukoistaen pitkälle toukokuun jälkeenkin.

Tämä on neulepakkaus, johon sisältyy 80g uniikkia merino-nailon-jakki -lankaa sekä Kevätsukkien neuleohje. Langat värjätään tilauksesta viikolla 16 ja postitetaan viimeistään viikon 17 alussa.

Valitse seuraavista värivaihtoehdoista, glitterlangoilla tai ilman:

1. Keltainen pohja, vihreä, pinkki
2. Valkoinen pohja, vihreä, pinkki
3. Keltainen pohja, vihreä, pinkki glitter
4. Valkoinen pohja, vihreä, pinkki glitter
5. Keltainen pohja, vihreä glitter, pinkki glitter
6. Valkoinen pohja, vihreä glitter, pinkki glitter

Lisätiedot

Väri

1 Keltainen pohja, vihreä, pinkki, 2 Valkoinen pohja, vihreä, pinkki, 3 Keltainen pohja, vihreä, pinkki glitter, 4 Valkoinen pohja, vihreä, pinkki glitter, 5 Keltainen pohja, vihreä glitter, pinkki glitter, 6 Valkoinen pohja, vihreä glitter, pinkki glitter

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kevätsukat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *