Oma Sohva Neuleretriitti 27.4.2024

25,00 49,00  sis alv

Oma Sohva -neuleretriitti mullistaa neuleretriittitarjonnan ja tarjoillaan suoraan kotiisi.

MinskuKnitsin neuleretriitti on perinteisesti järjestetty Vapun alla ja tänä vuonna kokoonnumme ensimmäistä kertaa Virtuaalisesti Oma Sohva -neulereriittiin!

huom! Lankasetin sisältävät neuleretriitit myynnissä 15.4. saakka

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Oma Sohva -neuleretriitti tulee suoraan kotisii!

MinskuKnitsin neuleretriitti on perinteisesti järjestetty Vapun alla ja tänä vuonna järjestetään ensimmäistä kertaa Oma Sohva -virtuaalinen neuleretriitti!

Tule siis mukaan neulomaan, oppimaan, innostumaan yhdessä saman henkisten ihmisten kanssa. Liitytään videon välityksellä yhteen ja neulotaan joko omaa, uniikkia retriittineulehuivia tai omaa haluamaasi neuletyötä.

Retriittiohjelma
10.00 – 11.30 Luodaan silmukoita! Avataan lankapaketit ja käydään läpi viikonlopun ohjetta ja luodaan ensimmäiset silmukat iloisen neuleseuran kanssa.
11.30 – 12.30 Lounastauko – voit valmistaa yhteisen ohjeen mukaan ruokaisan salaatin tai haluamasi lounaan.
12.30 – 14.00 Neulotaan yhdessä – sään salliessa ulkona – keskustellen ja oppien erilaisista neuletekniikoista.
14.00 – 14.30 Kahvia ja pullaa tai teetä ja sympatiaa
14.30 – 16.30 Meidän neuletarinat – jakamista ja keskustelua puikkojen kilistessä.
16.30 Päivän päätös ja jatkot.

Oma Sohva -neuleretriittiin kuuluu helppo huiviohje sekä sen käsinvärjätty lanka. Näistä loihdit itsellesi ihanan huivin lämmittämään itseäsi joko kevään kuluessa tai viileämpinä kesäiltoina. Valitse huivilankasi värimaailma havainnekuvista: Kirsikka, Tulppaanit, Kesäilta. Halutessasi voit käyttää omaa lankaa, juoksevuus 100g = n.400m.

Neuleretriitillä pääset nauttimaan samanhenkisten neulojien seurasta, saat vinkkejä ja ideoita muilta neuljojilta. Retriittipäivä tuo varmasti iloa, intoa ja ideoita tuleviin neuleisiin!

Retriittiä fasilitoi Minsku Knitsin Minna, intohimoinen neuloja, neulemuotoilija ja lankataikuri, joka rakasta värejä, erilaisia tekstuureja ja neulomista hyvässä seurassa. Minnan intohimo on jakaa neulomisen ilosanomaa sekä jakaa tietoa ja vinkkejä kaikille neulojille!

huom! Lankasetin sisältävät neuleretriitit myynnissä 15.4. saakka

huom. Tämän Klubin kurssimaksu on mahdollista maksaa myös ePassilla tai Smartumilla! Valitse heidän palvelusta MinskuKnits ja laita Klubin 25€  avoin summa -kohtaan. Lähetä tieto maksusta minulle minna@minskuknits.fi, koska en saa palvelusta sähköpostiosoitettasi. mikäli haluat langan, siitä tulee sinulle erillinen lasku, verotuksellisista syistä tuotteen maksu ei ole mahdollista setelillä.

Lisätiedot

lanka

kirsikat, tulppaanit, kesäilta, ei lankaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oma Sohva Neuleretriitti 27.4.2024”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *